Glas Javnosti

ĐOKOVIĆ O MEČU DEJVIS KUPA: Uvek je velika čast i privilegija predstavljati Srbiju na velikoj sceni

Tenis
Autor: Glas javnosti

Dok svi sa nestrpljenjem očekuju žreb za grupnu fazu takmičenja na Završnom mastersu, Novak Đoković čeka samo jedno - nastup za reprezentaciju Srbije na finalnom turniru Dejvis kupa!

Završnica Dejvis kupa na programu je 21-26. novembra u Malagi, a Srbija će u četvrtfinalu igrati protiv Velike Britanije, dok su potencijalni rivali u polufinalu Italija i Holandija. Đoković je pred ovaj turnir poslao poruku koja je "zapalila" Srbiju.

- Uzbuđen sam što ću biti deo nacionalnog tima Srbije na F8 Dejvis kupa u Malagi. Takmičiće se osam najboljih timova na svetu za najprestižniji timski trofej u našem sportu. Radujem se. Uvek je velika čast i privilegija predstavljati Srbiju na sceni, na velikoj sceni u Dejvis kupu.


Osvojili smo jednom 2010. i to mi je jedno od najdražih i najlepših sećanja sa teniskih terena. Moći da to podelim sa svojim prijateljima i kolegama u reprezentaciji.

Zaista se radujem tome. Nadam se da ću biti zdrav i moći da doprinesem svakoj mogućoj pobedi za svoju zemlju. Pozivam sve da dođu da nas podrže - istakao je Novak i najavio velike ambicije ako ga zdravlje posluži.

U drugom delu žreba četvrtfinalni parovi su Kanada – Finska i Češka Republika – Australija.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR