Glas Javnosti

BIVŠA GREND SLEM ŠAMPIONKA NEMA DILEMU: Lako je reći ko je najbolji na svetu - to je onaj sa 22 grend slem titule

Tenis
Autor: Glas javnosti

Marion Bartoli, bivša grend slem šampionka, istakla je da nema dilemu ko je najbolji teniser sveta u ovom trenutku. Sa svim onim što pokazuje rang lista, saglasna je i Francuskinja.

Karlos Alkaras jeste zvezda u usponu, ima u svom vlasništvu i titulu sa grend slema, smenjuje se sa Novakom Đokovićem na prvom mestu rang liste, ali to je više zbog toga što Srbin u proteklih godinu i po dana nije mogao da igra na svim turnirima zbog svog vakcinalnog statusa.

Tokom svih ovih meseci, stalno je pitanje ko je u stvari najbolji na svetu. Jer su zbog Noletovog neigranja česte smene na vrhu.


Marion Bartoli, bivša grend slem šampionka i inače, veliki navijač Novaka Đokovića, tvrdi da je Srbin najbolji na planeti i tu nema nikakve dileme. 

- Imamo momka koji je osvojio 22 grend slem titule, a sa druge strane imamo momka koji ima jedan grend slem pehar. Vrlo je lako reći ko je broj jedan, ko je najbolji na svetu. 

Dok Novak Đoković igra na mastersu u Monte Karlu, Karlos Alkaras je ponovo morao na prinudnu pauzu zbog povrede. Očekuje se da se Karlitos na teren vrati već naredne sedmice u Banjaluci. 


- Radujem se Rolan Garosu i Vimbldonu jer će na ta dva turnira igrati obojica, pa da vidimo ko je bolji - rekla je Bartoli. 

Podsetimo, Đoković je u Monte Karlu pobedio Rusa Ivana Gahova, a u narednoj rundi igraće protiv boljeg iz meča Italijana Nardi - Museti. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR