Glas Javnosti

SAD JE SVE JASNO! Srđan Đoković: Novak neće igrati pod ucenama

Tenis
Autor: Glas javnosti

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera planete Novaka, govorio je o tome da će njegov sin potencijalno propustiti Australijan open.

Pod ovim ucenama i uslovima, verovatno neće. Ja to ne bih uradio. A on je moj sin, pa vi zaključite sami, izjavio je Srđan gostujući na TV Prva.

"Što se tiče vakcina i nevakcina, lično je pravo svakog od nas da li ćemo se vakcinisati ili ne. Niko nema pravo da nam ulazi u tu intimu, to je i ustavom zagarantovano. svako ima pravo da odlučuje o svom zdravlju. Da li je vakcinisan, to je njegovo ekskluzivno pravo. Da li će to objaviti, mislim da neće. Ni ja ne znam tu odluku, a u da je znam, ne bih je podelio sa vama. On ima pravo da odluči kako želi", rekao je Srđan Đoković.

Đoković i dalje nije doneo odluku o tome da li će se pojaviti na prvom Grend slemu naredne sezone, koji je nedavno ozvaničio odluku o obaveznoj vakcinaciji.

Najbolji srpski sportista je u više navrata isticao da neće otkrivati svoj status imunizacije protiv virusa korona, tako da je njegovo učešće u Melburnu dovedeno u pitanje.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR