Glas Javnosti

TENISKI SVET ČEKA OVAJ DATUM! Novaku stigla zabrinjavajuća poruka

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, još uvek nije zvanično potvrdio da će igrati na Australijan openu od 17. do 30. januara.

Tod Vudbridž, nekadašnji teniser, objasnio je da sat otkucava i da će igrači do 6. decembra ukoliko žele u Melburn morati da se vakicnišu.

Ulazna lista za Australijan open se zatvara šest nedelja pre turnira, to je 6. decembar. Ipak, ko želi da igra na ATP kupu i priprema se u Australiji moraće da se vakciniše ove nedelje, izjavio je Vudbridž.


On je istakao  da prosto ne može da veruje da se Novak neće pojaviti u Melburnu odnosno da će zbog toga što ne želi da primi vakcinu propustiti šansu da osvoji 21. grend slem.

Činjenica da ne želi da kaže da li je vakcinisan ili ne, govori nam da verovatno znači da nije primio vakcinu. Postaje sve izvesnije da ukoliko niste vakcinisani nećete moći da dođete u Australiju. Mislim da Novak čeka poslednji trenutak da donese odluku o vakcinaciji, ali prosto ne mogu da zamislim da ne želi da bude ovde, da ne želi da igra na svom najuspešnijem turniru.

Taj 6. decembar je očigledno poslednji datum kojim se zadovoljava uslov za učešće u Melburnu ukoliko ne dođe do neke specijalne dozvole.

Đoković bi u Melburnu mogao da napadne 21. grend slem titulu, što nije uspeo da uradi niko ranije u istoriji tenisa.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP