Glas Javnosti

"NISAM VAKCINISAN, DVA PUTA SAM PRELEŽAO KOVID!" Objavljen transkript Novaka na granici, oglasio se i brat Đorđe i sve otkrio

Tenis
Autor: Glas javnosti

Vest koja je odjeknula više nego da mu je ukinuta zabrana ulaska u Austrliju jeste da je srpski teniski as uhapšen i spremaju mu deportaciju.

Najbolji tensier sveta Novak Ðoković rekao je da nije vakcinisani i da je dva puta preležao korona virus.

Gardijan prenosi transkript razgovora Đokovića sa službenikom na granici prilikom ulaska u Australiju, gde je Ðoković upitan i koji su bili njegovi razlozi da doputuje u Australiju, na šta je odgovorio da je on profesionalni teniser i da je isključivo došao da igra na Australijan openu.

"Nisam vakcinisan. Kovid sam imao dva puta, u junu 2020. godine i nedavno sam imao Covid. Bio sam pozitivan 16. decembra 2021", rekao je Ðoković.

Brat Novaka Đokovića otkriva šta se zapravo dogodilo u Melburnu, gde je navodno njegov stariji brat uhapšen i preti mu deportacija.

– Besane noći za celun familiju prolazimo kroz jako teške momente, Novak je pokazao koliko je istrajan i koliko veruje u svoje ideale i da je veliki čovek i izborio se ne samo za sebe već za ceo svet. S druge strane imamo sistem u Australiji koji je doneo odluku u korist svim činjenicama i nije postojao razlog za nekom drugom odlukom, a sad dobijamo informacije da je očigledno ministar imigracionih (rekao je unutrašnjih, ali je pogrešio prim.aut.) poslova iznad suda – rekao je Đorđe Đoković za TV Prva. 


– Definitivno je ovo politika, sve je ovo bila politika. Mi smo angažovani na svim društvenim mrežama i poslednja je informacija da hoće da ga zatvore. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i PR službama. Novak je sa svojim advokatima u prostorijama gde je bilo suđenje, a on trenutno razmišlja o svojim opcijama. Ovo je bio veliki poraz za australijske vlasti i ovo teško podnose.

BONUS VIDEO: Profesor više nije mogao da ćuti i otkrio šta se dešava u srpskom školstvu

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR