Glas Javnosti

TRAGEDIJA: Rukometašica pronađena mrtva ispred zgrade!

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Viktorija Divak, ruska rukometašica i članica ekipe Astrahanočka, pronađena je mrtva ispred svoje zgrade.

Ruski mediji navode da je telo nesrećne rukometašice pronađeno u blizini zgrade u kojoj je živela. Navodno je pala sa prozora na osmom spratu i od zadobijenih povreda prilikom pada preminula je na licu mesta.

Detalji ove jezive tragedije još uvek nisu poznati. Policija je pokrenula istragu, a za sada nema indicija da je izvršila samoubistvo, već smatraju da je u pitanju nesrećan slučaj.

"Svi smo u šoku. Niko ne razume šta se dogodilo. U 11 časova podelila je sa prijateljima fotografije kako je sebi kupila novu mačku, a već u 14 časova bila je mrtva. Niko ne razume šta se dešavalo između. Ovo je prava katastrofa", rekao je Aleksej Aleksejev, trener kluba za koji je nastupala mlada 29-godišnja rukometašica.


Vikstorija Divak rođena je u sportskoj porodici, njen otac Viktor Divak imao je uspešnu fudbalsku karijeru. Talentovana rukometašica svoju sportsku karijeru počela je ekipi Dinamo Sasari, sa kojom je tri puta bila šampionska Rusije. Imala je i uspešnu insotranu karijeru koju je gradila u Nemačkoj, Francuskoj i Belorusiji.

Viktorija je igrala i za juniorsku reprezentaciju Rusije sa kojom je 2009. godine bila šampionka Evrope.

Od 2021. godine je lider Astrahanočke. Svoju poslednju utakmicu za ovaj ruski tim odigrala je 2. aprila protiv Rostova u Superligi ruskog šampionata.

Glas javnosti/easternherald.com

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR