Glas Javnosti

ŽENA MU PREREZALA VRAT: Jeziv pokušaj ubistva srpskog rukometaša! STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija u Zvorniku lišila je slobode žensku osobu I. L. iz Zvornika zbog osnovane sumnje da je pokušala da ubije perspektivnog rukometaša Drine iz Zvornika, Nikolu Tomića.

Tomića je izvesna ženska osoba napala hladnim oružjem ispred jedne benzinske pumpe u Zvorniku - oštrim predmetom ga je ubola u predeo vrata. Mladi rukometaš je nakon šokantnog napada upućen na ukazivanje lekarske pomoći u zvorničku bolnicu, gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

To je potvrdio Rukometni klub Drina, čije saopštenje prenosimo u celosti.

- Povodom nemilog događaja koji je potresao naš klub, odlučili smo da se obratimo javnosti. Nažalost, ovoga puta se ne obraćamo povodom sportskih uspeha ili dešavanja. - Dana 16.4. 2023. godine, oko tri časa iza ponoći, policijski službenici Policijske stanice Zvornik lišili su slobode lice I.L. zbog pokušaja ubistva. Hladnim oružjem napadnut je naš rukometaš Nikola Tomić koji je tom prilikom zadobio povrede u predelu vrata u vidu ozbiljne posekotine. Na našu sreću, ako se to srećom može nazvati, Nikola je nakon hladnokrvnog napada ubrzo zbrinut u JZU Bolnica Zvornik.


Iskreno se nadamo da će nadležne institucije najstrožije kazniti ovakav vid nasilničkog ponašanja. Bio je ovo napad na jednog mladog i perspektivnog sportistu, željnog igre i dokazivanja, a na njegovom mestu mogao je biti bilo kod od nas. Najiskrenije se nadamo da se ovakvo nešto više nikada neće ponoviti. Našem Nikoli želimo brz oporavak i da se što pre vidimo na parketu - stoji u saopštenju.

Policija je brzo reagovala i I.L je lišena slobode 16. aprila oko 02.50 časova zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo "Ubistvo" u vezi sa krivičnim delom "Pokušaj", prenosi portal "Zvornički.ba".

Odmah je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bjeljina, na čiji predlog je osmnjičenoj ženi određen pritvor u trajanju od mesec dana.

Glas javnosti/Zvornički.ba

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR