Glas Javnosti

ZVEZDAŠI, SPREMITE SE: Bek stiže, ali to nije kraj pojačanjima! Šta će biti sa Borišom Simanićem?

Košarka
Autor: Glas javnosti

Crvena zvezda je, nakon dolaska trenera Saše Obradovića, u svoje redove dovela Džordana Lojda, Lengstona Hola, Korija Voldena, umesto Lendrija Noka stigao je Emanuel Teri, a crveno-beli dres obukao je i Marko Simonović. Ipak, tu nije kraj prelaznom roku na Malom Kalemegdanu.

Prva promena trebalo bi da bude dolazni transfer, i to na poziciji beka. To pitanje bi, prema pričama koje kruže košarkaškim kuloarima, trebalo da bude rešeno do kraja ove nedelje. 

Druga, i za navijače mnogo interesantnija, je na poziciji četiri. Naime, klub bi veoma lako mogao da napusti Boriša Simanić, talentovani krilni centar koji poslednjih nekoliko sezona pokazuje vanserijski talenat, ali nije uspeo da ga pretoči u kontinuirane kvalitetne partije. Kako postoji velika šansa da će Simanić biti draftovan 18. novembra, za kada je zakazan ovogodišnji izbor igrača u NBA ligi, čini se da ne bi bilo iznenađenje ako bi i on uskoro razdužio opremu Zvezde i otisnuo se put SAD, mada se tu postavlja pitanje kako bi Zvezda dobila obeštećenje, s obzirom na to da je teško očekivati da će Simanić napustiit crveno-bele bez adekvatne kompenzacije.

No, ukoliko do toga dođe, Crvena zvezda navodno već ima spremnog "keca u rukavu", i to igrača koji bi mogao da bude "tas na vagi" u napadu na plasman među osam najboljih.

Pred zvezdašima su izuzetno zanimljive dve nedelje...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR