Glas Javnosti

Zvezda u problemu pred Albu, Teodosić ne igra!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić neće biti u stanju da pomogne svom timu u meču koji crveno-beli u četvrtak igraju protiv Albe u Berlinu.

Iskusni plejmejker nije istrčao na parket ni u utakmici protiv Baskonije u Beogradu, kada je Zvezda pretrpela poraz sa 90:91. Osetio se njegov nedostatak, pogotovo kada se radi o kreativnosti u napadu, a njegovog značaja je svestan i trener Joanis Sferopulos.

"Ne želim da pronalazim izgovore u vidu tih da smo imali povrede i zato u prvom komentaru nisam to pomenuo. Kad igramo bez Miloša, Nedovića i Topića, trojica bekova koji mogu da organizuju, fali kreativnosti. Mislim da ofanzivno nismo imali problema, zar ne? Postigli smo 90 poena, ali je problem bio u odbrani. Odbrana iz Milana nam je donela tamo pobedu. Trebalo je da odigramo isto. Što se mene tiče, rešili smo probleme u kreativnosti sa drugim igrama, kao na primer šuterskim akcijama i "post-apovima", ali najbitnije je igrati čvršće u odbrani. Da, u pravu ste, slažem se da nemamo kreativnosti jer tri igrača koji nam nedostaju su glavni u organizaciji, za ceo tim. I za ostale, ne samo za sebe."

Joanis Sferopulos, KK Crvena zvezda


U petak klub sa Malog Kalemegdana gostuje Albi, ali Teo neće biti u timu ni za ovaj meč, kako saznaje Sportal na treningu prvotimaca Zvezde.

Za razliku od njega, Nemanja Nedović će otputovati sa ekipom. Danas je odradio prvi trening, a da li će biti u mogućnosti da pomogne Sferopulosu i saigračima znaće se uoči meča.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR