Glas Javnosti

UFC ZVEZDA IZAZIVA LEBRONA: 'Čuo sam da su leš Nejta Robinsona konačno sastrugali s poda, a ja bih naterao Lebrona da taj pod poljubi!'

Košarka
Autor: Glas Javnosti

Kolbi Kovington, jedan od najpoznatijih UFC boraca u Americi je, malo je reći, oduševljen porazom Nejta Robinsona, nekadašnjeg NBA košarkaša od jutjubera Džejka Pola.

Robinson je trostruki šampionom u zakucavanju na Ol staru i prava „zver“, ali mu to nije nimalo pomoglo u borbi protiv jutjubera, o čemu ne prestaje da se priča u SAD-u.

Kovington je time dobio priliku da se nasladi ovim porazom, ali i da prozovore još jednu NBA „zverku“, Lebrona Džejmsa.

-Čuo sam da su leš Nejta Robinsona konačno sastrugali s poda Stejpls Centra. Ja bih Lebrona Džejmsa naterao da poljubi pod za upola manje vremena. Svi znaju da su današnji NBA igrači najmekši i najprivilegiraniji sportisti sveta- napisao je Kovington na društvenoj mreži Tviter.

Nije još sigurno da Kovington ima problem lično sa Lebronom ili sa čitavom NBA ligom. Međutim, ovaj UFC borac je u septembru prozvao sve košarkaše koji su bojkotovali utakmice u "ligi koja im je donela milione". Kovington je inače velika pristalica Donalda Trampa, a jednu svoju pobedu posvetio je upravo Lebronu.

-Posvećujem ovu pobedu svima onima koji prvi stižu na mesto nesreće, svoj vojsci. Ovaj svet ne bi bio bezbedan bez vas. Čuvajte nas i dalje, a ne ove probuđene sportiste. Muka mi je od tih ‘probuđenih’ sportista i kukavica bez kičme, kao što je Lebron Džejms- rekao je Kovington.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR