Glas Javnosti

TEODOSIĆ ZVANIČNO U ZVEZDI

Košarka
Autor: Glas javnosti

U ponedeljak uveče bilo je jasno da su pregovori između Miloša Teodosića i Crvene zvezde uspešno okončani.

Zvanična potvrda zvanične informacije stigla je i iz Zvezde koja se oglasila na društvenim mrežama.

„Proslavljeni srpski košarkaš i jedan od najtrofejnijih igrača naše zemlje, Miloš Teodosić, novo je pojačanje KK Crvena zvezda Meridianbet!

Dobro došao Teo!“, poručili su crveno-beli.


Teodosić je u prethodne četiri godine igrao za Virtus i bio jedan od najzaslužnijih za uspehe kluba iz Bolonje – titule u Evrokupu i prvenstvu Italije.
Iskusni plejmejker je ponikao u FMP Železniku, iz kojeg je prešao u Olimpijakos. Usledilo je šest godina u moskovskom CSKA, sa kojim je bio šampion Evrope, a potom dvogodišnja epizoda u NBA ligi, gde je branio boje Los Anđeles Klipersa, pre povratka u Evropu i odlazak u Virtus.

Tokom trofejne karijere, Teodosić je bio MVP Evrolige 2010. godine, tri puta je biran u najbolji tim elitnog takmičenja, a takođe je uvršten u prvu petorku za period od 2010. do 2020. godine. Takođe je, između ostalog, bio i najkorisniji igrač Evrokupa, kao i najbolji strelac tog takmičenja dve godine pre nego što je Virtus došao do trona.

Teodosić je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016, Evropskom prvenstvu 2009. i Svetskom prvenstvu 2014.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR