Glas Javnosti

ŽESTOK UDARAC PO DŽEPU! Evroliga PAPRENO kaznila Partizan

Košarka
Autor: Glas javnosti

Stiglo saopštenje i zabrana - ima veze i sa derbijem!

Evroliga je žestoko kaznila Partizan zbog navijača! Srpski klub mora da plati kaznu od 30.000 evra zbog nereda na gostovanju u Valensiji. Takođe, navijačima crno-belih zabranjeno je da prisustvuju sledećoj evroligaškoj utakmici na strani navodi se u saopštenju koje je Evroliga objavila na svom zvaničnom sajtu.


Inateresantno je da je sledeća gostujuća utakmica ustvari večiti derbi protiv Crvene zvezde koji je zakazan za 4. januar (20 časova) i na kom svejedno ne bi bilo gostujućih navijača, pošto nije bilo ni navijača crveno-belih na prvom derbiju. Ujedno bi to trebalo da znači da će gostujućih fanova biti na gostovanju Fenerbahčeu 9. januara u Istanbulu (18.30).


Na utakmici protiv španskog tima na tribinama je izbila tuča. Policija je tukla navijače tokom utakmice. Situacija se ubrzo smirila, ali u prvom momentu nije nikome bilo jasno šta se dešava. Nekoliko sati kasnije stiglo je saoptšenje od strane Valensije i izvinjenje svojim fanovima.


"Želimo da se izvinimo našim navijačima, posebno onima koji su bili u blizini sektora 218 zbog svega što su uradili navijači Partizana. Oni su okupirali mesta koja nisu bila njihova i pokazali su nekulturno ponašanje koijm su primorali predstavnike bezbednosti da reaguju i da presele naše navijače. Klub će uraditi sve kako se ovako nešto nikada više ne ponovi", navodi se u saopštenju.

Kada su u pitanju naredni evroligaški mečevi, Partizan večeras dočekuje Virtus iz Bolonje (18.30), pa onda sledi dupla nedelja, prvo meč sa Asvelom u Beogradu (2.1 u 20.45) i 4.1 sa Zvezdom. Posle te sledi još jedna dupla nedelja koja počinje gostovanjem Fenerbahčeu (9.1 u 18.30 časova), pa duel u Areni sa Makabijem (20.30).


Glas javnosti/M01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR