Glas Javnosti

Obradović besan posle poraza, ne zna ništa o novom pleju Partizana

Košarka
Autor: Glas javnosti

Imaće čime da se bavi trener crno-belih posle ubedljivog poraza u Zadru (84:68) u meču 13. kola ABA lige. Povrede Alena Smailagića i Pi Džej Doužera su svakako briga više, a Željko kaže da mnogi njegovi igrači „nisu bili na utakmici“.

„Želim da čestitam ekipi Zadra na pobedi. Mislim da su ušli dobro u utakmicu, igrali su neuporedivo bolje od nas, neuporedivo više želje, agresivnosti. Srećan Božić svima koji slave, kao i što vama želim srećan Božić i novogodišnje praznike. Izvanredan ambijent, košarkaški pravi. Čestitam i navijačima Zadra. Hvala im na aplauzu koji sam dobio, najiskrenije“, rekao je Obradović posle meča.

Smit je u nedelju dobio papire da je slobodan da potpiše za Partizan i očekivalo se da se to ozvaniči posle utakmice sa Zadrom.

„Nemam pojma, stvarno ne znam. Mnogo je važnije da se bavim sa ovim, nego nekim… Ima dosta razloga da se bavimo ovim igračima koji su u rosteru“, odgovorio je Obradović.


Željko je rano tražio tajm-aut i vikao je na svoje igrače, ali je Zadar, kako je meč odmicao, svejedno uspevao da se odlepi.

„Jasno je ako sam primoran da prvi tajm-aut zovem posle nepunih dva minuta igre kako smo krenuli. Sve ono što smo pripremali, dogovarali se… Bili smo ovde tri dana, došli smo u petak ujutru, ali su imali taj dan slobodno ceo. Mislio sam da će im to pomoći da se odmore u glavama, ali večeras mnogi nisu bili na utakmici“, jasan je trener Partizana.

Crno-beli sada imaju skor od devet pobeda i četiri poraza.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR