Glas Javnosti

Početak finalne serije ABA lige 13. juna

Košarka
Autor: Glas javnosti

Finalna serija ABA lige između Partizana i Crvene zvezde počeće 13. juna, potvrdilo je rukovodstvo takmičenja pisanje Sport Kluba.

Prva utakmica na programu je, dakle, u utorak 13. juna u 20 časova u „Štark areni“, a druga dva dana kasnije na istom mestu.

U slučaju da Partizan ostane pri stavu da ne prihvata promenu termina i ne pojavi se na terenu, juna, u skladu sa propozicijama takmičenja tutula će posle druge utakmice biti dodeljena košarkašima Crvene zvezde.


Preostali termini finalne serije su 18. jun, kao i 20. i 23. za eventualne četvrtu i petu utakmicu.

Podsetimo, prema dogovoru od četvrtka između Košarkaške lige Srbije i Aba lige, prvo će biti odigrano finale domaćeg prvenstva između Zvezde i FMP Železnika, a potom borba za titulu u regionalnom takmičenju. Po tom planu, finalni mečevi KLS na programu su u petak i nedelju, a eventualna majstorica bi bila zakazana za ponedeljak.

Termini prva tri meča

1. utakmica (utorak, 13. jun): Partizan – Crvena zvezda (20.00)
2. utakmica (15. jun): Partizan – Crvena zvezda (20.00)
3. utakmica (18. jun): Crvena zvezda – Partizan

Aba liga je ‘večitima’ poslala predlog po kojem bi finalna serija počela 13. juna, dan kasnije nego što je prvobitno planirano. Iz redova ‘crno-belih’ su u pismu javnosti jasno istakli da se protive tom predlogu, dok je šampion Srbije i ABA lige obavestio rukovodstvo ABA lige da pristaje na predložene termine.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR