Glas Javnosti

PARTIZAN NA MEGU U ČUVENOJ DVORANI: Željko Obradović sve zna o rivalu: Prošli put su nas IZNENADILI

Košarka
Autor: Glas javnosti

Sutra, tačno u podne, Partizan će u Hali sportova "Ranko Žeravica" biti gost protiv ekipe Mega u okviru 26. kola ABA lige.

Ulaznice za ovaj meč se nalaze u slobodnoj prodaji, a zainteresovani navijači Partizana sve informacije o tome kako mogu ući na meč i podržati Parni valjak u legendarnoj hali na Novom Beogradu mogu naći na sajtu domaće ekipe, Mege.

Pred sutrašnji meč, Alen Smailagić je izjavio:

"Zadužili su nas. Prošli put su nas malo i zatekli nespremne, a malo smo se i mi opustili jer su mlađa ekipa od nas. Ne kažem da smo mi matori, i mi smo mladi ali imali su više energije, više volje, mi smo se nekako malo opustili ali to se ovog puta neće dogoditi. Znamo zašto idemo tamo, idemo na pobedu i nadamo se da ćemo to ostvariti", poručio je Smailagić.


Trener Partizana, Željko Obradović pred nedeljni meč kaže:

"Odigrali su veoma dobru utakmicu protiv nas u Pioniru. Sve se zna o Megi. Mlada ekipa, puna energije i motivacije. Ono što mi moramo da shvatimo je da imamo najmanje istu motivaciju kao i oni u toj utakmici i da probamo da odigramo na način kao što smo to uradili u poslednjoj utakmici", istakao je Obradović.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR