Glas Javnosti

Partizan gostuje Efesu, a Turci imaju problem sa igračima

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Partizana gostovaće u petak ekipi Anadolu Efera u meču 10. kola Evrolige, a uoči ovog susreta stručni štab istanbulskog tima suočava se sa ozbiljnim kadrovskim problemima.

Prema rečima trenera Efesa Erdema Džana, turski tim će u duelu sa crno-belima nastupiti bez trojice izuzetno važnih igrača.

- Dolazimo iz napornog rasporeda. Odigrali smo 2 utakmice u gostima. Izgubili smo 3 igrača zbog povrede. Šejn Larkin, Elijah Brajant i Tibor Plejs imaju ozbiljne povrede. Pokušaćemo da ovo prenesemo u Evroligu na pozitivan način, ali dok igramo ovde, trudićemo se da damo sve od sebe ne razmišljajući o ovim nedostacima - rekao je trener Efesa nakon poslednje utakmice u turskom prvenstvu.


Prema rečima turskog novinara Kerema Jilmaza, Larkina verovatno očekuje nešto duža pauza jer je neophodno da operacijom sanira povredu prsta.

Sa druge strane, situacija nije ništa bolja ni u taboru Partizana koji je već duže vreme bez kapitena Kevina Pantera, a nedavno je povrednu butnog mišića doživeo i Uroš Trifunović koji će biti van parketa nekoliko nedelja.


Takođe, u ponedeljak je u meču sa Cedevita Olimpijom prelom nosa doživeo i Aleksa Avramović, čiji je nastup u Istanbulu pod velikim znakom pitanja.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR