Glas Javnosti

VUČIĆ: „Zvezda i Partizan imaju više para od Olimpijakosa, Panatinaikosa, Reala i Barselone“

Politika
Autor: Glas javnosti

Vučić se busao u grudi, pa poslao poruku večitima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je sa delagacijom UEFA i FSS-a stadion u Zaječaru, a tom prilikom je govorio i o fudbalu i košarci.


On se ponovo busao u grudi i pričao o parama koje država izdvaja za večite rivale.


„Mi u košarci imamo šta da tražimo, ne zato što smo mnogo talentovaniji, nego zato što Zvezda i Partizan imaju više para nego bilo koji drugi tim od države. Ni Olimpijakos, ni Panatinaikos, ni Barselona, ni Real Madrid. Niko nema toliko novca od svoje države. Samo da to ljudi znaju. Od njih imaju pravo da traže rezultate, a u fudbalu…“

Sa druge strane, ne očekuje previše od fudbalera Crvene zvezde.


„Nerviram se, sekiram, se prosto žao mi je… A sad da ih kritikujem? Pa čekajte ljudi, jedan igrač Lajpciga- Ćavi Simons, vredi više nego cela Zvezda“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić o rezultatima crveno-belih u Ligi šampiona.

Smatra da za naše klubove nije Liga šampiona.


„To je mnogo para, a on nije mnogo ni poznat. Gledate one njihove štopere, oni su brzi ko Usein Bolt. Ne možete da ih obiđete, ne mogu najbolji igrači. Daleko smo mi od njih… Nije za nas Liga šampiona, za nas je ona “Liga bez briga”. Liga konferencija i ponekad da igramo Ligu Evrope. Inače, da skinemo kapu i čestitamo. Gde bod izborimo, to je sjajno“, poručio je Vučić.

Glas javnosti/N07S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR