Glas Javnosti

Ovako saigrači vide Nikolu Jokića

Košarka
Autor: Glas javnosti

U timu Denver Nagetsa od ove sezone nalazi se i Džastin Holidej, koji nema bitnu i veliku ulogu, ali se trudi da uči i napreduje pogotovo gledajući Nikolu Jokića za koga ima samo reči hvale. Holideja kod srpskog asa najviše impresionira skromnost i to što zbog pohvala „ne leti previsoko“.

U novu sezonu Nikola Jokić ušao je furiozno, na devet utakmica Denver ima samo jedan poraz i čini se da trenutno u redovima Nagetsa sve ide po planu. Najveća zahvalnost za to svakako ide srpskom asu koji iz meča u meč pokazuje da samo nastavlja tamo gde je stao prošle sezone, a o njegovom učinku govorio je i Džastin Holidej.

„Nebitno ko nam dođe u goste ili ko šta radi, Jokić nikada ne leti previsoko, ali i ne pada prenisko. Znam da on uživa igrajući košarku, ali ako ste ga videli, a mnogi pričaju o njegovom izrazu lica, u stilu, izašao je na teren, ubiće vas i onda ide na sledeći meč. On uopšte ne brine za lične pohvale što mislim da je prilično dobro“, rekao je Holidej.

Novom članu Denvera dopada se da igra u timu sa Jokićem zbog njegovog pristupa košarci.

„Igramo mnogo utakmica. Jokić je deo svega toga. On je takav da uvek kaže, u redu, idemo dalje. Kao kod izgubljene lopte jednog dana. Svi smo znali šta je hteo da uradi. Ako to prođe, to je veliki potez. Ako ne, to je što je. Mislim da smo timski dobri u tome. Nije u stilu, dođavola, izgubili smo loptu. Ne, mi moramo da pobedimo ovaj meč. To je gotovo. Deo je igre“, zaključio je Holidej.

Američki košarkaš do sada je igrao na tri utakmice od početka sezone, prosečno je na terenu bio malo preko pet minuta i postizao je po dva poena.
Holidej ima 34 godine i dugačku NBA karijeru koja je počela 2013. godine u Filadelfiji. Igrao je za Golden Stejt, Atlantu, Čikago, Njujork, Memfis, Indijanu, Sakramento, Dalas, da bi potom stigao u Denver.

Glas javnosti / S04S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR