Glas Javnosti

OBRADOVIĆ: Ko se jednom navuče na Partizan, taj se teško odvikava

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Asvela u 18. kolu Evrolige u Beogradu rezultatom 90:77, a posle pobede Željko Obradović, trener crno-belih govorio je o povredama koje muči tim i istakao da će biti na slatkim mukama kada se svi oporave.

Od Partizana se u ovom meču očekivalo da ne bude problema i drame, a prednost je mogla da bude i veća međutim crno-beli su u završnici usporili ritam.

„Poslednja deonica je bila slabija, što je očekivano jer igramo derbi protiv Zvezde. Preusudila je odlična odbrana, induvidualni kvalitet. Kontrolisali smo dešavanja od prvog do poslednjeg minuta, stigli smo do pobede, a sada se okrećemo večitom derbiju. Još jednom, hvala navijačima, bili su neverovatni, kao i uvek“, rekao je Željko Obradović na konferenciji.

Crno-beli nisu mogli da računaju na Aleksu Avramovića, Uroša Trifunovića i Zeka Ledeja, dok se na teren vratio Alen Smailagić.

„Utakmica je bila gotova sredinom treće deonice. Raspodelio sam minutažu, odmorio nosioce igre, dao priliku ostalim momcima da se razigraju. Moram da istaknem Tristana i Alena koji su odigrali sjajno u odbrani. Pi Džej je u redu, spreman je za derbi, što se Ledeja tiče, zaista nemam odgovor u ovom momentu. Videćemo“, poručio je Obradović.
Veruje trofejni srpski stručnjak da će biti mnogo lakše kada se svi igrači oporave jer će tada imati „slatke muke“.

„Da li ove sezone liči na onu tokom koje sam osvojio Evroligu sa Fenerom? Ja to ne volim da poredim. Fokusiran sam na Partizan i sezonu koja je u toku. Imamo mnogo problema sa povredama, ritam je ubitačan, nemamo vremena za odmor, nema vremena za trening. Što se Zvezde tiče, imamo samo jedan dan. Znači ostaje nam samo da napravimo plan. Ali, to nije naš problem, nego problem svih timova. Ja sam iskreno prezadovoljan situacijom koju imamo, a kada se svi oporave biću na slatkim mukama. Pored toga, videli ste kakva je bila reakcija navijača kada je Lovernj u pitanju, on je vrhunski igrač, svi znate kakvu tetovažu ima na telu. Ko se jednom navuče na Partizan, taj se teško odvikava…..“, za kraj je poručio Željko Obradović.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR