Glas Javnosti

Nova NBA sezo0na počinje spektaklom

Košarka
Autor: Glas javnosti

Los Anđeles Lejkersi otvaraju NBA sezonu gostovanjem Denveru. Lebron Džejms i Entoni Dejvis govorili su o ambicijama Lejkersa na startu sezone.

LA Lejkersi i Denver Nagetsi sastaju se prvi put od prošlogodišnje finalne serije Zapada, kada je Denver na putu do prstena deklasirao protivnika 4-0 u seriji. 

Upravo rezultat finalne serije predstavlja dodatni motiv za Lebrona Džejmsa koji je iskoristio priliku da još jednom naglasi zbog čega je došao u LA Lejkerse. 


- Kada sam stigao ovde, imao sam osećaj da ne želim da to bude na kratak rok. Došao sam sa idejom da pomognem ovoj franšizi da se opet vrati u plej-of i da bude u stanju da doda još jedan od tih trofeja Larija OBrajena u kancelariju Dženi Bas. I bio sam u stanju to da uradim. Hoću sada da pomerim jedan od tih trofeja u stranu i dodam još jedan - poručio je Lebron. 

Entoni Dejvis se, pre svega, osvrnuo na svoju igru i učinak u dresu Lejkersa u predstojećoj sezoni.


- Imam osećaj da sam agresivan igrač i da koristim ono što mi daje protivnička odbrana. Ako je to skok-šut, onda je skok-šut. Ako je to blok ili postovanje, onda je tako. Ako je prilika za trojku, onda gađam trojku. Pokušavam da napadnem na sva tri nivoa - rekao je Dejvis.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR