Glas Javnosti

NIKOLA JOKIĆ GLAVNI FAVORIT ZA NOVU MVP NAGRADU: Konkurencija gotovo da ne postoji! Ovo su KVOTE!

Košarka
Autor: Glas javnosti/Kurir

Kad god pomislimo da smo od Nikole Jokića sve videli, on nas demantuje i napravi neko novo čudo na košarkaškom parketu, dovoljno da zaprepasti ceo svet, pa i sve nas, koji smo navikli na majstorije u njegovoj režiji.

Konstantno, iz utakmice u utakmicu, momak iz Sombora beleži fenomenalne partije, non-stop se dokazuje, i sigurno korača ka novom MVP priznanju.

Na utakmici protiv Šarlota Srbin je nastavio da pomera granice u NBA ligi, poštp je zabeležio jubilarni 20. tripl-dabl u sezoni i svom timu obezbedio 39. pobedu. Jokić je na parketu proveo 34 minuta, i za to vreme postigao 30 poena, uz 16 skokova i 10 asistencija.


Prema kladionicama, aktuelni MVP NBA lige, Nikola Jokić, je glavni favorit za dobijanje novog MVP priznanja, pošto je kvota na njega - 1.61. Na drugom mestu se nalazi Džoel Embid (3.65), dok treća pozicija pripada Janisu Adetokumbu (7.02).


Mnogi veruju da će srpski centar i treći put zaredom pokupiti prestižno priznanje, a takvo mišljenje deli i trener Šarlota, Stiv Kliford.

- Za mnoge protivnike se i previše pripremamo, ali u ovoj situaciji nismo imali način da zaustavimo Jokića, što je moja krivica. Trudili smo se da ga izbacimo iz ravnoteže, ali je u drugom delu utakmice pokazao zašto je MVP i zašto će verovatno biti ponovo.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR