Glas Javnosti

JOKIĆ PRAVIO CIRKUS NA KONFERENCIJI: Umalo SLOMIO mikrofon pa otkrio da mu mobilni služi samo za konje!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić imao je izuzetno zanimljivu konferenciju za medije pred Ol-star meč u Solt Lejk Sitiju.

U opuštenoj atmosferi nezainteresovani srpski as ćaskao je sa znatiželjnim novinarima i odgovarao na neobična i zanimljiva pitanja.

Čim je ušao u salu izazvao je salve smeha, pošto je malo falilo da ponovo polomi mikrofon, a onda su usledili hit odgovori na neobična pitanja.

Naime, na pitanje kog sigrača bi poveo sa sobom kada bi došlo do apokalipse, Nikola je posle dužeg razmišljanja odgovorio:



"Vlatka Čančara, rekao bih. Vlatko je pre svega jedan od mojih najboljih prijatelja. I možda Arona Gordona, koristili bismo njegovu snagu ako treba nešto da se nosi, ako treba da uhvatimo neku životinju da pojedemo, ili tako nešto".

Kada je otkrio šta mu je cilj kada završi karijeru, svi su bili u potpunom šoku.

"Cilj mi je da ne koristim mobilni telefon kada završim karijeru,... Mogu da izdržim bez svega toga, samo mi treba Jutjub da mogu da gledam konjske trke. To je to", rekao je Nikola.

Jokić ne voli da bude u centru pažnje i ne krije da slava i popularnost za njega predstavljaju teret. Na pitanje šta mu najteže pada u profesionalnoj karijeri, kao iz topa je odgovorio:

"Mediji i slava", kaže Jokić koji ne krije da su mu konferencije postale izuzetno naporne.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR