Glas Javnosti

Košarkaši Crvene zvezde pobedili ekipu Fenerbahčea 31 poenom razlike (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Meč je bolje otvorio domaći tim. Kroz tranziciju „crveno-beli” su uspeli da dođu i do dvocifrene prednosti.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras na domaćem terenu ekipu Fenerbahčea rezultatom 87:56 u utakmici osmog kola Evrolige. Najbolji na terenu u sastavu Crvene zvezde bio je Miloš Teodosić sa 18 poena i tri asistencije, dok je Džoel Bolomboj doda 14 poena. U turskom timu istakao se Najdžel Hejs sa 12 poena i tri skoka.


 Meč je bolje otvorio domaći tim. Kroz tranziciju „crveno-beli” su uspeli da dođu i do dvocifrene prednosti. U reketu su pogađali Mitrović i Bolomboj, dok je sa linije za tri poena tri puta bio siguran Dos Santos. Turski tim je u odbrani igrao „mekano” i mučio se u organizaciji napada. U drugoj četvrtini Zvezda je nastavila gde je i stala u prvoj deonici.


Još ubitačnijem napadu je doprineo Teodosić sa svojim poenima i asistencijama. Na drugom kraju terena raspoložen je bio samo Motli, dok se spoljna linija Fenerbahčea mučila sa realizacijom. Došla je Zvezda u drugoj deonici i do maksimalnih plus 20, posle trojke Nedovića. U trećoj deonici domaći tim je samo održavao prednost.

Fenerbahče je imao loše procente za dva i tri poena, dok je sa druge strane Zvezda kažnjavala sve greške u odbrani turske ekipe.



 Tokom četvrte deonice „crveno-beli” su stigli i do prednosti od 30 poena na četiri minuta pre kraja susreta čime je odlučeno pitanje pobednika




Glas javnosti/T01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR