Glas Javnosti

KINGSI SA BJELICOM ŠOKIRALI LEJKERSE, Bogdanova Atlanta u drami bolja od Orlanda!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Dvojica srpskih košarkaša sinoć su imali solidne nastupe!

Košarkaši Sakramenta pobedili su Lejkerse sa 123:120, dok je Atlanta bila bolja od Orlanda sa 115:112, uz doprinos naših košarkaša.

Jesu Lejkersi nastupili bez Karuza, Džejmsa, Dejvisa i Gasola, ali s obzirom na to kakvu očajnu sezonu imaju Kingsi, nadali su se pobedi i bili su blizu nje.

Posrnuli i nepredvidivi Kingsi su ovaj put imali Badija Hilda kao strelca 29 poena, Foks je ubacio 23, Barns 20, pa je režirana pobeda nad šampionom.

U kadrovskom problemu, Šruder je morao da iznese najveći teret, to je učinio sa 28 poena i devet asistencija, a naš Nemanja Bjelica je za 24 minuta imao šest poena, pet skokova i šest asistencija.

Usput, verbalno se obračunao sa Dadlijem, kome je na provokacije odgovorio trojkom u važnom momentu poslednje deonice, za preokret.

Sa druge strane, Orlandu nije bio dovoljan sjajni Nikola Vučević sa 29 poena i devet skokova, Trej Jang je ubacio 32 uz osam asistencija i četiri skoka.

Galinari je dodao 23 poena uz devet skokova i šest asistencija, a Bogdanu Bogdanoviću predstoji lagano doziranje svog doprinosa.

U drugom meču po oporavku od povrede, imao je devet poena za 20 minuta, uz šut 3-8 iz igre, podbacio je u trojkama sa 1-5.

Imao je još dva skoka i asistenciju, naredni meč za uspon forme biće mu protiv Toronta.

Što se same utakmice tiče, Orlando ima za čime da žali, magija je nestala posle 106:90, Atlanta je serijom 12:0 došla do egala, zatim i preokreta.Derbi lidera Istoka i Zapada pripao je Filadelfiji posle produžetka, uz 40 poena i 19 skokova Embida, dok su Dalas i Oklahoma bili neefikasni. Hardavej i Porcingis su doneli pobedu Mavsima sa po 19 poena, nije bilo Bobana Marjanovića u igri, a Luke Dončića u protokolu zbog povrede.

Bruklin je nastavio da rešeta, pao je i Hjuston uz 29 poena, 10 skokova i 14 asistencija Hardena. Nije bio milostiv Džejms prema bivšem klubu, iako su od njega bili efikasniji rivali, Vol sa 36 i Oladipo sa 33 poena.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR