Glas Javnosti

NBA je imala "srpsko veče"

Košarka
Autor: Glas javnosti

Srpsko veče u NBA ligi. Na delu su bili i naši igrači i trener Darko Rajaković. Posle svega možemo da konstatujemo da je Nikola Jović sa Majamijem nadigrao Darkov Toronto, da je Bogdan Bogdanović izgubio sa Atlantom od Indijane, te da su Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski pobedili u dresu Šarlota.

Krenimo redom, od utakmice Majamija i Toronta - 118:103.
Nikola Jović završio je duel sa tri poena, tri skoka i jednom asistencijom za 15 minuta u igri, dok je Rajaković upisao novi poraz na klupi Toronta.

Bogdan Bogdanović je odigrao pristojno u porazu Atlante od Indijane - 157:115. Srpski snajper završio je duel sa 18 poena i četiri skoka, šutirao je 3/8 za tri poena, proveo je 27 minuta na parketu, ali šta reći za odbranu njegove ekipe koja je bila poptu švajcarskog sira.


Zaista je pomalo i neverovatan podatak da su Hoksi primili 157 poena...

Šarlot je nadigrao Klivlend u gostima sa 120:110, a na terenu su se našla dvojica Srba - Aleksej Pokuševski i Vasilije Micić. Pokuševski je upisao osam poena, pet skokova i tri asistencije za 19 minuta, a Vasa je dodao tri poena, skok i četiri asistencije. Proveo je devet minuta na terenu.

Tristan Vukčević zbog povrede nije ulazio u igru na gostovanju Bostonu koju su Vizardsi izgubili sa 132:122.


Glas javnosti /S04S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR