Glas Javnosti

KINGSI GA OTPISALI, TRAŽI NOVI KLUB: Bjelica već dugo 'GREJE KLUPU', a sada je i na TREJD LISTI

Košarka
Autor: Glas javnosti

Proslavljeni srpski košarkaš i reprezentativac Srbije, Nemanja Bjelica, moraće uskoro da pakuje kofere u potrazi za novim timom jer Kngsi više ne žele saradnju sa njim, otkad je Vlade Divac napustio klub.

Prvo su rekli da ne igra zbog ličnih problema, a potom ipak priznali da ga Luk Volton ne želi u timu.  U sezoni kada mu ističe ugovor Nemanja Bjelica skoro da uošte nije igrao, a sada poznati NBA novinar Zek Lov javlja da je on na trejd listi. 

Kingsi žele da ga proslede u neki drugi tim, a za sada se ne zna da li postoje zainteresovani za usluge iskusnog srpskog krilnog centra. 

Bjelica je u Kingse stigao u vreme kada je generalni menadžer bio Vlade Divac, a otkako je on napustio Kingse otišao je Bogdan Bogdanović, a Bjelica se našao van tima. 

"Sigurno će ga trjedovati, on je sada "na ledu" dok ga ne trejduju", rekao je Lov u svom podkastu. 

Bjelici je ovo šesta sezona u NBA, prve tri je proveo u Minesoti, a sledeće tri u Kingsima, gde po ugovoru zarađuje oko 7 miliona dolara po sezoni. U prethodne dve sezone je bio starter na skoro svim mečevima na kojima je igrao, ali ove godine je van tima, jer Sakramento opet prolazi kroz rekonstrukciju tima. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR