Glas Javnosti

JOŠ JEDAN NEVEROVATAN PORAZ PARTIZANA U EVROLIGI: Bajern pobedio u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Partizana izgubili su od minhenskog Bajerna u sklopu 26. kola Evrolige rezultatom 79:78.

Crno-beli su imali "dobijenu utakmicu" ali su u finišu meča sve prosuli i poklonili pobedu rivalu iz Nemačke. Gledali smo zaista spektakularnu utakmicu...

Tim Željka Obradovića produžio je sani katastrofalnu seriju a ovaj poraz može i te kako "skupo" da košta.

Crno-beli su se posle dva poraza u duplom kolu prošle nedelje, od Monaka i Virtusa, nalazili "ispod crte" i znali su da im je kako bi se našli na poziciji koja vodi u doigravanje, neophodna pobeda na večerašnjem meču.

Obe ekipe ušle su maksimalno motivisano i raspoloženo u meč, i jedni i drugi košarkaši bili su raspucani u početku, te smo do samog kraja gledali rezultatsku klackalicu na semaforu.

Kaminski je održavao crno-bele u životu u prvom poluvremenu, svojim trojkama je "olakšavao posao" svom timu, ali Bavarci nisu želeli tek tako da se predaju.

Gosti iz Minhena stigli su u prestonicu Srbije sa namerom da pobede, i u tome su uspeli.

U drugom poluvremenu Partizan je imao nešto veću prednost, ali su igrači u crnim dresovima lošim odlukama u napadu omogućili rivalu da se vrati u meč, pa smo na kraju utakmice gledali pravu dramu...

Doužer je proigrao na kraju, vezao je četiri poena u dva napada, ali je Fransisko trojkom u poslednjoj sekundi "utišao" Arenu i tada je bilo jasno da će crno-beli teško izboriti pobedu.

Šut za pobedu imao je Panter, kapiten Partizana je iz nacrtane akcije šutno za tri poena, ali je bio neprecizan...

Najefikasniji u timu Partizana bio je Kevin Panter sa 22 poena, pratio ga je Frenk Kaminski sa 14 poena, dok su dvocifreni još bili i Džejms Naneli i Pi Džej Doužer koji su meč završili sa 10 poena.

U pobedničkom timu najbolji je bio Silvejn Francisko sa 20 poena, Serž Ibaka je ubacio 14 a Karsen Edvards 12 poena.



Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR