Glas Javnosti

JOKIĆ ĆE IGRATI ZA SRBIJU: Dvostruki dobitnik MVP nagrade u NBA ligi će IGRATI POD OVIM USLOVOM

Košarka
Autor: Glas javnosti

Jedno od gorućih košarkšakih pitanja u Srbiji trenutno je "Hoće li Jokić igrati za reprezentaciju", a selektor Svetislav Pešić je danas otrkio neke detalje koji ukazuju na to kakve su šanse da se to ovog leta i dogodi.

Jokić će igrati za reprezentaciju samo pod jednim uslovom, a to je da kroz reprezentaciju Srbije postane bolji igrač, poručuje selektor Pešić povodom košarkaške najvažnije teme i objašnjava dalje. 


- Nije u pitanju da li on voli svoju zemlju. To je nesumnjivo. On je ponosni Srbin, koji meni poruke piše ćirilicom. Međutim, mi moramo da nađemo način da ga motivišemo da se odmeri sa najboljim igračima u Evropi. Ako nije motivisan, ako nema interes, onda nema ni svrhe da igra“, rekao je popularni Kari tokom gostovanja na Fakultetu za sport Univerziteta "Union - Nikola Tesla".

Pričao je Pešić i o nedavnom susretu sa Jokićem u Americi.

- Kada smo se našli i kada sam ga video, više mi je ličio na krilo nego na centra. Fizički je u besprekornom stanju. Ranije je bio simpatični bucko, a sada je to lep momak, rekao je u svom stilu proslavljeni stručnjak


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR