Glas Javnosti

HOĆE LI KONAČNO U DRES REPREZENTACIJE? Oglasio se Jokićev agent, EVO šta mu je rekao

Košarka
Autor: Glas javnosti

Nikola Jokić je drugu godinu zaredom proglašen za MVP-a NBA lige, a mnogi u Srbiji priželjkuju da ga vide u dresu reprezentacije.

Godine 2016. Jokić je odigrao važnu ulogu i u kvalifikacijama i u samom takmičenju kada je stiglo srebro sa Olimpijskih igara, a zatim otkazivao pozive Saše Đorđevića i Igora Kokoškova, izuzev svetskog prvenstva u Kini 2019. godine.

Ove godine će se igrati Evropsko prvenstvo u košarci, a ostaje da vidimo hoće li Jokić biti u timu Svetislava Karija Pešića koji će predvoditi naše momke. Definitivno je da Jokić ima dosta vremena da se odmori.

O njegovom angažmanu je govorio i njegov agent Miško Ražnatović.


- Iskreno, ja u ovom trenutku ne znam, kao što mislim da ni niko drugi ne zna. Kao što sam rekao i nekoliko puta ranije rekao. Nikola nije protiv igranja za repku, potrebno je da se neke okolnosti nađu na nekom mestu. Ja sam nekoliko puta rekao da imajući u vidu da je sezona za njega završena ranije, da je to jednostavnije nego prethodnih sezona. Verujem da će u nekom narednom periodu ta odluka biti poznata.

- Ja svim mojim igračima kažem da igraju za reprezentaciju ukoliko su u mogućnosti, tako da ni ovde nema nikakve razlike. To je poznat stav, ja ga nisam ponovio ove godine, to je nešto što postoji otkad je on (Jokić) sa mnom u saradnji - zaključio je Ražnatović, a prenose novosti.rs.

 
 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR