Glas Javnosti

HEROJSKA PARTIJA JOKIĆA, ALI KRAJ ZA DENVER: Golden Stejt IZBACIO Nagetse sa 4:1 (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Nikola je imao problema sa povredom zadnje lože.

Denver Nagetsi su izgubili 5. utakmicu u seriji protiv Golden Stejt Voriorsa sa 102:98 i završili učešće u ovogodišnjem plej ofu NBA lige u 1. kolu, pošto su izgubili ovu seriju sa 4:1.

Nikola Jokić je na ovoj utakmici imao velikih problema sa povredom zadnje lože, ali i sa ličnim greškama. Srpski centar je na kraju utakmicu završio sa 30 poena, 19 skokova i 8 asistencija, za 32 minuta na terenu.


Utakmica je bila veoma izjednačena, a u jednom trenutku u trećoj četvrtini učinilo se da će Denver uspeti da se odlepi. Sjajan je bio Demarkus Kazins, koji je podsetio na svoje najbolje NBA dane, i utakmicu završio sa 19 poena.

Na nesreću Denvera, Jokić je u trećoj četvrtini zaradio čak 4 lične greške, što ga je, uz pomenutu povredu, držalo na klupi pola poslednje deonice i poremetilo mu ritam, kao i ritam celog tima.


U četvrtoj četvrtini Voriorsi su uspeli da se odlepe na samom kraju, a pobedu im je doneo Stef Kari, koji je nekoliko poslednjih napada odigrao bez greške. U timu Golden Stejta najefikasniji je bio Stef Kari sa 30 poena, piše Telegraf.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR