Glas Javnosti

EVROLIGA PONOVO KAZNILA CRVENO-BELE! Partizan dobro prošao

Košarka
Autor: Glas javnosti

Crveno-beli imaju pravo žalbe

Rukovodstvo Evrolige nije imalo milosti prema Crvenoj zvezdi posle svih dešavanja viđenih posle duela sa Žalgirisom. Bord elitnog klupskog takmičenja potvrdio je da će klub sa Marakane morati da u kasu Evrolige uplati 30.000 evra.

Sve zbog incidenta na kraju utakmice, kada su navijači nezadovoljni suđenjem i spornim odlukama zasuli parket raznim predmetima. Otežavajuća okolnost za Crvenu zvezdu je ponovoljni prekršaj. Evroliga je pre samo sedan dana kaznila Zvezdu sa 4.500 evra. I tada su navijači bili vrlo nedisciplinovani i gađali aktere raznim predmetima.


Crvena zvezda ima pravo žalbe u roku od deset dana. Međutim, teško je verovati da će crveno-beli iskoristiti tu mogućnost. Odmah po završetku utakmice sa litvanskim timom rukovodstvo crveno-belih je pokrenulo istragu kako bi identifikovalo neodgovrne navijače i oduzelo im godišje propusnice.

Bez kazne nije prošao ni Partizan Mozzart Bet. Istina, regionalni šampion je dobio samo simboličnu kaznu od 3.500 evra. I to iz identičnog razloga kao Crvena zvezda. Ubacivanje predmeta u terena. Kao olakšavajuća okolnost regionalnom šampionu je svakako uzeta činjenica da nema istoriju sličnih prekršaja.


Igrač Panatinaikosa Kendrik Nan kažnjen je sa 2.500 evra. On je posle 23. i 24. kola Evrolige javno komentarisao sudijske odluke, što je zabranjeno prema Disciplinskom pravilniku Evrolige.

Glas javnosti/M04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR