Glas Javnosti

Dža Morent posle skandala ugasio sve društvene mreže

Košarka
Autor: Glas javnosti

Dža Morant je ugasio je naloge na društvenim mrežama nakon incidenta u noćnom klubu. On se na instagramu uživo snimao u noćnom klubu, držeći pištolj u rukama, a nakon što se izvinio i preuzeo odgovornost za loše ponašanje, odlučio je da deaktivira naloge na tviteru i instagramu.

Zvezda Memfis Grizlisa odmoriće od košarke bar dve utakmice, na koliko ga je klub suspendovao, ali i od društvenih mreža.

Njegovi nalozi na tviteru i instagramu sada ne mogu da se pronađu, a sve to nakon što se Morant snimao u noćnom klubu kako drži pištolj.

Ovaj 23-godišnji košarkaš se izvinio organizaciji Grizlisa, porodici i navijačima i najavio da će u narednom periodu malo vremena posvetiti i tome kako da se bolje nosi sa stresom.


„Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke sinoć. Izvinjavam se svojoj porodici, saigračima, trenerima i navijačima, partnerima, gradu Memfisu i celoj organizaciji Grizlisa što sam vas izneverio. Odvojiću malo vremena daleko od svega da potražim pomoć i radim na učenju boljih metoda za suočavanje sa stresom“, objasnio je Morant.

On će propustiti najmanje dve utakmice, tako su odlučili u upravi Grizlisa, ne navodeći detalje niti bilo kakve komentare.

Memfis je predvođen Morantom trenutno drugi na tabeli Zapadne konferencije sa 38 pobeda i 24 poraza.

Morant, koji je dvostruki učesnik Ol-stara, u proseku ove sezone beleži 27.1 poen po utakmici, a ima i šest skokova, 8.2 asistencije. Ove sezone je odigrao 53 utakmice.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR