Glas Javnosti

DŽA MORENT u klubu mahao pištoljem

Košarka
Autor: Glas javnosti

Dža Morent je nedavno optužen da je tokom leta prebio 17-godišnjeg momka tokom neobavezne basket partije kao i da mu je tada pretio i pištoljem. Usred tih priča Dža je napravio još jedan nepametan potez.

Dža Morent je posle optužbi namerno slavio dobre poteze protiv Hjuston Roketsa tako što prstima imitira pištolj. To i nije bilo toliko problematično, ali je kritično postalo u trenutku kada je Dža zamislio da je sasvim u redu da pištolj pokaže na Instagramu. U subotu ujutru je, posle poraza njegovog Memfisa od Denvera, on bio u verovatno striptiz klubu.

Prenosio je dešavanja uživo putem Instagrama, nije imao majicu i u jednom trenutku je pokazao i pištolj.

Iz NBA lige su rekli da su „svesni ponašanja Dža Morenta na društvenim mrežama i da će to istražiti“. NBA svakako ne voli ovakav imidž posebno od igrača koji igra sve bolje u poslednje vreme i nosi Grizlise koji su drugi na Zapadu.


Tviter je veoma surov prema Morentu, ni malo se ljudima ne sviđa kako se on ponaša, a slične komentare imaju i bivši igrači i stručni konsultanti. Zanimljivo bi bilo videti i šta će Najki reći. Zvanični sponzor Dža Morenta se nedavno odrekao usluga Kajrija Irvinga zbog toga što je on na društvenim mrežama preporučio film kojeg smatraju antisemitskim.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR