Glas Javnosti

DONETA ODLUKA: Poznato kakva kazna čeka Ognjena Kuzmića?

Košarka
Autor: Glas javnosti

Godinu i po dana nakon što je izazvao saobraćajnu nesreću u mestu Ramići kod Banjaluke, košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić saznao je kakva kazna ga očekuje.

Čini se da je Kuzmić imao sreće, pošto će, nakon što je u alkoholisanom stanju izazvao udes u kom su bile povređene tri osobe, platiti 4,600 evra. 

Njemu će, prema informacijama do kojih su došle Novosti, takođe biti izrečena i zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od godinu dana.

Presudu je izrekao Osnovni sud u Banjaluci nakon što je prihvatio sporazum o priznanju krivice, koji je Kuzmić sklopio sa Okružnim javnim tužilaštvom u Banjaluci. U sudu navode da je Kuzmić priznao da se nije pridržavao saobraćajnih propisa jer je u trenutku nesreće vozio u stanju teškog pijanstva sa 2,27 promila alkohola u krvi. Vozio je neprilagođenom brzinom od 125 km/h, na mestu gde je ograničenje 60 km/h, a kolovoz je bio vlažan. U krivini je prešao preko pune linije, polovinom automobila prešao u levu traku i udario u BMV.

Nesreća se dogodila 14. jula 2019. u Ramićima kod Banjaluke, kada je Kuzmić "porše kajenom" udario u BMV u kojem su bili poznati prijedorski bokser Dražan Janjanin i njegov kum Marko Miljatović. Od siline udara BMV se prevrnuo i završio na krovu, dok je "kajen" izleteo sa puta i prevrtao se po livadi duže od 100 metara. Kuzmić je u nesreći teško povređen, kao i njegov suvozač Bogdan Ilić. Obojica su bila u komi, ali su srećom preživeli. Janjanin i Miljatović su takođe zadobili teške povrede, ali nisu bili životno ugroženi.

(Izvor: Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR