Glas Javnosti

BURNA NOĆ U NBA LIGI: Dončić isključen posle dve tehničke i rasprave sa sudijom

Košarka
Autor: Glas javnosti

Luka Dončić, slovenački košarkaš, isključen je u noći između ponedeljka i utorka sa utakmice Dalasa protiv Minesote. Slovenac je napravio dve tehničke greške, a zbog rasprave sa sudijom poslat je pravo u svlačionicu.

Tešku noć imali su košarkaši Dalasa koji su pretrpeli poraz od Minesote rezultatom 116:106, a prethodno su ostali bez zvezde tim krajem treće deonice.

Luka Dončić nije počeo utakmicu na najbolji mogući način, zaradio je tehničku grešku i pogodio samo pet od 17 šuteva, a meč se pretvarao u sve gori po Slovenca.



Krajem treće deonice Dončić je burno reagovao i ušao u svađu sa sudijama jer nad njim nije suđen faul, a sudije su izgubile strpljenje i poslale Luku u svlačionicu.

Posle isključenja Dončića, u raspravu je ušao Džejson Kid, trener Dalasa, a potom je i on zaradio isključenje jer je požrtvovano branio košarkaša svog tima.

Slovenac je do isključenja koje se dogodilo krajem treće deonice upisao 19 poena, uz šest skokova i sedam asistencija, a Maveriski imaju za čim da žale jer koliko god nije bilo njegovo veče Luka bi možda doprineo da završnica bude bar malo neizvesnija.

Dončić je na konferenciji posle utakmice istakao da smatra da nije zaslužio isključenje.

„Verovatno sam zaslužio jednu tehničku, ali dve, to sigurno nisam. Dve tehničke su zaista previše. Prvu sam zaslužio i neću da lažem o tome, ali zbog druge sam ostao u šoku“, rekao je Dončić na konferenciji posle poraza Dalasa od Minesote.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR