Glas Javnosti

ZVEZDA SE ČASNIM PORAZOM OPROSTILA OD EVROPE: Šampion Mančester siti prejak za prvaka Srbije (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Mančester sitija sa 2:3 (0:1) u poslednjem meču grupne faze Lige šampiona.

Građani su uspeli da se sa maksimalnim učinkom u grupi plasiraju u nokaut fazu elitnog evropskog takmičenja, dok su izabranici Baraka Bahara na neslavan način završili učešće - sa samo jednim bodom.

Prvak Evrope je na beogradskoj Marakani pokazao klasu, imao inicijativu, stvarao šanse i u 19. minutu poveo golom Hamiltona - Sitijev tinejdžer je lako predriblao Dragovića i iz nezgodnog položaja zatresao mrežu Glazera. Šansu za izjednačenje Zvezde je propustila u 27. minutu kada je veliku šansu imao Kosta Nedeljković - prvo je napravio fintu, lepo se namestio, šutirao levom nogom, ali je lopta otišla preko gola!


Usledila je serija šansi ekipe Pepa Gvardiole, a onda je u 62. minutu Bob duplirao prednost gostiju - šutirao je u donji levi ugao čuvara mreže crveno-belih koji se bacio, ali nedovoljno da dohvati loptu koja je tik uz stativu ušla u gol.

Nije se predavao tim iz Ljutice Bogdana, opasno su zapretili u 70. minutu - Kanga se izborio za loptu, asistirao je Mijatoviću koji je pogodio stativu! A onda šest minuta kasnije Hvang kroz noge Ortegi postiže gol za erupciju oduševljenja na Marakani.


I kada su svi pomislili da se Zvezda vratila i da može do boda, Điga u 83. minutu pravi nepotreban faul, a sudija Alijar Agajev nije imao dilemu - odmah je pokazao na belu tačku sa koje je Filips dva minuta kasnije bio precizan.

U 88. minutu, u gužvi pred golom Mančester sitija, mladi Jovan Mijatović stiže do lopte, šutira i pogađa - stativu! Nastavila je Zvezda da pritiska goste, a onda u prvom minutu nadoknade Katai se upisuje u strelce prelepim golom koji je postigao glavom.



Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR