Glas Javnosti

STRAŠNA TUČA NAVIJAČA ZVEZDE I SITIJA: Nemile scene u centru Beograda. SEVALE MOTKE! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Sinoć je došlo do tuče navijača Crvene zvezde i Mančester sitija ispred "Queens pab-a", u Ulici Braće Jugovića.

Fudbaleri Crvene zvezde oprostiće se večeras od ovosezonskog učešća u Ligi šampiona utakmicom protiv evropskog šampiona, ekipe Mančester sitija. Susret ovih timova počinje u 18 sati i 45 minuta, a veče pre utakmice u centru Beograda zabeležene su jezive scene.

Sinoć je u Ulici Braće Jugovića, ispred "Queens pab-a", došlo do žestoke masovne tuče navijača Mančester sitija i Crvene zvezde.

Kako nezvanično saznajemo, engleski navijači su se nalazili unutar kafića kada se ispred lokala pojavilo 30-ak pristalica Crvene zvezde sa motkama, pozivajući ih napolje na obračun.

Samo nekoliko trenutaka kasnije je i došlo je do žestokog okršaja, a, navodno, kako su nezvanično rekli iz "Queens pab-a", u tuči su povređene tri osobe i jedna od te tri povređene osobe je čak odbijala pomoć, ali su ih ipak sve prevezli u Urgentni centar.


Kako dalje navodi izvor, unutar paba je bilo i dece koja su se preplašila kad je počeo sukob ispred kafića. Jedan navijač Mančester sitija je razbio unutrašnje staklo kriglom koju je bacio. MUP se za sada nije oglašavao povodom ovog incidenta.

"Bio sam tu, Queens pab, lokal je bio pun Engleza iz Mančestera koji sutra idu na utakmicu. Izbila tuča od jednom samo...", naveo je jedan očevidac na instagram stranici "moj_beo_grad".

View this post on Instagram

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)


Inače, što se same utakmice tiče i učešća šampiona Srbije u Ligi šampiona i grupe G, sve je jasno! Siti je prvi, Lajpcig drugi,

Jang Bojs treći, a Zvezda četvrta, pa će crveno-beli moći da odigraju utakmicu bez pritiska.

Na ruku im ide to što mnoge zvezde sitija, među kojima su Kevin de Brujne, Žeremi Doku i Erling Haland, neće doputovati u Beograd zbog povreda, ali i to što bi strateg gostiju Pep Gvardiola mogao da "promeša" karte i najbolje igrače odmori za gust raspored u Premijer ligi koji ga očekuje.


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR