Glas Javnosti

VELIKI POVRATAK U BARSU: Mesi otišao u Ameriku, ali NEjmar se vraća u Kataloniju

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Lionel Mesi se ne vraća u Barselonu, ali bi to mogao da učini Nejmar! Katalonski Sport tvrdi da je Brazilac voljan da ponovo obuče dres Blaugrane i to već ovog leta.

Dugo se pričalo da će Leo nazad na Nou Kamp, posle dvogodišnje episode u Pari Sen Žermenu. Ipak, Argentinac je na kraju izabrao Inter iz Majamija.

Otvorilo je to opciju da se druga bivša zvezda Katalonaca vrati u klub. Takođe, iz redova PSŽ. Sport tvrdi da se Nejmar već ponudio, a da bi predsednik Đoan Laporta mogao da prihvati tu ponudu. Jer, navodi pomenuti list, jedan superstar mora da bude potpisan.


- Prioriteti su jasni - cilj je potpisati zvezdu koja će praviti razliku. Jedan od igrača koji je ponuđen Barsi jeste Nejmar. On sigurno napušta Pari Sen Žermen i spreman je da se vrati - stoji u tekstu Sporta.

Brazilac, koji je 2017. za rekordnih 222.000.000 evra iz Barselone otišao u PSŽ spreman je na manju platu (oko 3.000.000 evra mesečno ima u Parizu) kako bi opet zaigrao za Blaugranu.

Ni Parižani ne bi imali ništa protiv da ga puste dve godine pre isteka ugovora. Najviše da bi olakšali finansije. Uz to, 31-godišnjak već duže vreme igra daleko ispod očekivanja, a i često je odsustan zbog povreda.

Hoće li se priča završiti povratkom u Kataloniju saznaćemo u narednom periodu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR