Glas Javnosti

UŽASNO! DUŠANU TADIĆU PRETE SMRĆU: Turski navijači najodvratnijim uvredama zasuli kapitena Srbije!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Dušan Tadić dobio je jezive pretnje smrću od strane turskih navijača, posle utakmice Ajaksa i Fejenorda, u polufinalu Kupa Holandije.

Utakmica je obilovala incidentima, ali i tučama navijača ispred stadiona, jer je rivalitet dva kluba najveći u Holandiji. U centru pažnje našli su se Dušan Tadić iz Ajaksa i Orkun Kokču iz Fejenorda.

Dvojica kapitena su se sukobili, kada je Tadić oborio Turčina na travu i nešto mu rukama gestikulirao. Utakmica je prekinuta pošto su navijači tvrdim predmetom razbili glavu Dejviju Klasenu iz Ajaksa!

Dan posle meča turski navijači prosto su zasuli instagram stranicu Dušana Tadića najodvratnijim i najogavnijim uvredama rasističkog i šovinističkog karaktera. Uz mnoštvo turskih zastava, nisu birali reči za kapitena Ajaksa i srpske fudbalske reprezentacije.


Nizale su se uvrede turskih zveri:

- Ti si ku**in sin, nemoj da si nepošten!

- Više nisi bezbedan, čuvaj leđa, naučićeš da ne ismevaš Turke.

- Ti si na crnoj listi kod Turaka.

- Prljavi keru, ne možeš da budeš ni tursko gov...


Dušan Tadić nije se još oglasio posle ovih uvreda, ali je sinoć nakon utakmice Orkun Kokču objasnio da ga Srbin nijednom nije uvredio.- Ne, nije me uvredio. Nešto je gestikulirao, ali ne znam šta je mislio time. Svakako mi se nije dopalo, videli ste po mojoj reakciju. Ali, ne znam šta je tačno rekao i kakva je to tačno gestikulacija bila - rekao je Kokču holandskim medijima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR