Glas Javnosti

SKANDAL! DUŠAN TADIĆ POGOĐEN ČAŠOM PIVA U LICE: Sramno ponašanje navijača Groningena, Srbin se odmah oglasio (VIDEO+FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Dušan Tadić je sa dva poteza obeležio novi, veoma važan trijumf Ajaksa.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, a i amsterdamskih "kopljanika", vodio je svoju ekipu do nove pobede u holanskom šampionatu, ali tek nakon što su mu "na žulj" stali navijači rivala.

Ajaks je, naime, gostovao Tadićevom bivšem klubu, Groningenu, koji je poveo u 20. minutu golom Larsena, da bi potom srpski as stupio na scenu.

I to nakon što su mu pristalice domaće ekipe konstantno zviždale kada je imao loptu, a bilo je tu i uvreda. Potom i pogađanja čašom piva u glavu.



Dušan Tadić je posle meča govorio o ovoj utakmici.



- Uvek ću govoriti da je Ajaks moj klub iz snova. Ali, Groningen i Tvente, moji nekadašnji klubovi, takođe će zauvek biti u mom srcu. Ja, obično, nikada ne slavim golove koje dam Groningenu, nisam to slavio ni kada sam igrao za Tvente, a ni sada za Ajaks. Ali, nisam zaslužio ovakav tretman. Bar mislim da nisam zaslužio. Gronigen je zaradio na meni, usrećio sam ljljude, bili su ponosni što sam igrao tamo i što smo tada ostvarili najbolje rezultate u klupskoj istoriji (od 2010. do 2012.). Tako da... veoma sam razočaran. Ovo je veoma ružno s njihove strane. Ali, okej, svako ima pravo na sopstvene izbore, rekao je Tadić posle nove pobede.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR