Glas Javnosti

UVEK SU KRIVE SUDIJE: Portugalci posle neočekivanog poraza osuli paljbu po arbitrima

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Poraz od Maroka i eliminacija sa Mundijala u Kataru u četvrtfinalu teško je pao fudbalerima Portugalije koji su posle meča osuli paljbu na argentinskog sudiju Fakunda Telja i čitav sudijski tim, tvrdeći da su kumovali njihovom ispadanju sa Svetskog prvenstva.

Prema mišljenju legendarnog Pepea, sve se u Kataru čini da bi se očistio put Lionelu Mesiju da u velikom stilu privede kraju reprezentativnu karijeru.

Zato su, kaže iskusni štoper, zemljaci prve zvezde Gaučosa, uticali da se Portugal skloni s puta.
U naletu emocija koje su ga ponele posle razočaravajućeg rezultata u Kataru, 39-godišnji defanzivac je krivicu svalio na sudijski tim iz Argentine.



„Nisam video da li je bio penal nad Brunom Fernandešom, ali znam da smo mogli da osvojimo Mundijal. Posle svega imamo osećaj da se sudijski tim prema nama poneo arogantno. Argentina će biti prvak sveta. Protiv Maroka nam je sudilo pet Argentinaca. Nedopustivo je bilo da nama sudi Argentinac posle onoga što se desilo u petak, kad se Mesi žalio na arbitražu. Šta dalje da pričam... Hajde da sačekamo kraj turnira i vidimo šta će se desiti“, rekao je Pepe.



Pepeov saigrač Bruno Fernandeš potencira činjenicu da na Svetskom prvenstvu nema portugalskih arbitara.
"Nedopustivo je da nema portugalskih sudija na ovom Mundijalu, a da argentinski arbitri sude skoro sve utakmice. Moramo da priznamo barem da je čudno", izjavio je posle meča Bruno.
Ipak, u ove teorije zavere malo ko normalan može da poveruje. Maroko je muški odigrao utakmicu, ostao i sa desetoricom i uspeo da se odbrani, a što se tiče „teoretičara zavere“ iz Portugalije - ko gubi, ima pravo da se ljuti.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR