Glas Javnosti

TADIĆ DŽENTLMENSKI ODGOVORIO NA PROZIVKE

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Dušan Tadić odgovorio je na prozivke Veslija Snajdera.

Nekadašnji lider reprezentacije Holandije nije štedeo Tadića zbog slabijih partija Ajaksa na startu sezone. 

Klub iz Amsterdama je tokom vikenda doživeo prvi poraz ove sezone u domaćem prvenstvu od AZ Alkmara 2:1. Legendarni Vesli Snajder izneo je posle toga niz kritika na račun sprskog fudbalera Dušana Tadića.

- Njegova forma počinje da izgleda sramno, kao da je potpuno ostao bez nje. U ovom momentu morate da ga izvučete iz ovakve situacije tako što ćete ga stavite na klupu - rekao je Snajder.


- Razumem ja da je on kapiten, ali on to može da bude i van terena, zar ne? Onda si vrhunski kapiten. Nije problem što ga neće biti na terenu, jer je tu proveo dosta vremena. Da sam tako igrao ja bih sugerisao treneru: "Samo me ostavi na klupi"

Usledio je odgovor, ali sa okupljanja Srbije. 

- Kad ste najstariji, kapiten, kad dugo tim pobeđuje... naravno da nekim ljudima to ne odgovara, kada ste stranac pogotovo. Kada se izgubi, kada ne namestite gol ili date, prvi ste na udaru. Rekao sam već da je to normalno, igrači sa najviše kvaliteta i odgovornosti preuzimaju sve. Treba da znaš ko si i šta si i da se ne osvrćeš. Treba ostati gladan uspeha, nebitno je koliko godina imaš.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR