Glas Javnosti

STANOJEVIĆ OPET LJUT: Ne damo na Partizan, zašto VAR odjednom NE RADI? (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener crno-belih nije zadovoljan tretmanom koji klub ima.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 19.05 časova gostuju ekipi Čukaričkog u poslednjem kolu pred plej-of  koja će imati veliki uticaj na dalji razvoj prvenstva.

Tener crno-belih Aleksandar Stanojević koji je u poslednje vreme u centru pažnje zbog svojih reakcija, govorio je o tenziji u borbi za titulu, piše Telegraf.



"Dovoljno sam iskusan, prošao sam mnogo derbija i raznih situacija. Nije to tenzija, to je nešto kada ne date na sebe. Ako hoćete da analizirate sve, onda budite pošteni i recite šta mislite zašto sam tako reagovao. Ja godinu i po, dve godine nisam reagovao, ali ova druga polusezona je malo drugačija, dosta stvari se dešava koje mislim da su neprikladne".

Trener Partizana, Stanojević je obrazložio na šta konketno misli.

"Sudija koji je sudio našu poslednju utakmicu, Nenad Minaković sudio je i utakmicu Crvena zvezda - Čukarički, pa Sudijska komisija neka analizira na koji način je sudio obe utakmice. Ja neću, da ne bih bio suspendovan. U drugom delu sezone dešavaju se neke stvari koje nisu u prvom delu kada nije bilo odlučivanje kao sada".



On je posebno ima zamerke na račun VAR tehnologije.

"Nama je VAR radio svaku utakmicu, a sada svaku drugu utakmicu ne radi. O čemu se radi? Da li je to normalno? Sada odjednom ne radi, a do decembra je lepo radio. To su neke stvari koje utiču na vas i jednostavno ne date na sebe. Ne damo na Partizan", u dahu je govorio Stanojević.



Stanojević je komentarisao i svoje ponašanje na utakmici protiv TSC-a u Kupu kada su kamere zabeležile njegovu besnu reakciju i neke neprimerene reči koje je izgovorio, kao i besne reakcije Dejana Stankovića.

"Tenzija je svakodnevna, ali ne bih komentarisao ni Dekija ni nekoga drugog" - rekao je Stanojević.

On je aludirao da je Partizan izgubio bodovnu prednost zbog stvari koje nisu fudbalske.


"Zamene se ovde teze vrlo brzo. Kažete nervoza je, a mi smo u situaciji da zbog tako nekih situacija nemamo prednost domaćeg terena. Vama to nije važno, nego ćete pitati zašto nismo pobedili Napredak. Analizirajte zašto nismo... Ljudi koji analiziraju rade to površno, a niko neće suštinski da kaže da smo mi zbog nekih stvari izgubili prednost domaćinstva. Naravno i našom greškom, uvek krećemo od sebe. Moja reakcija je bila spontana na nešto gde nedamo na sebe i kažnjen sam žutim kartonom. To je to, ne radim ništa namerno ili planski, ne idem toliko daleko i ne razmišljam na taj način" - rekao je Stanojević.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR