Glas Javnosti

STANOJEVIĆ: Koja je to demonstracija sile, počinje li to opet da radi Zvezdina mašinerija?!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener Partizana odlučio je da reaguje na napade iz crveno-belog tabora koje je izneo Mitar Mrkela i istakao da se grozi zbog toga što mora na ovaj način da se obrati pred jedan od najvažnijih mečeva reprezentacije Srbije.

Crvena zvezda je izašla u javnost sa optužbama da je suđenje neregularno posle meča sa Vojvodinom u Novom Sadu i optužila FSS da favorizuje Partizan, a u čitavoj priči su upućene i strelice na račun selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Trener Partizana je odlučio da reaguje i odgovori na napade iz crveno-belog tabora koje je izneo Mitar Mrkela.

„Želim prvo da istaknem da se grozim zbog toga što moram u ovom momentu i na ovaj način da se obratim pred jedan od najvažnijih mečeva reprezentacije Srbije u poslednjih nekoliko godina. Ipak, ne mogu da ostanem nem na izrečeno, iako nije moj manir da lično komentarišem izjave direktora. Pričam samo o struci, no, vidim da su nas iz Zvezde direktno prozvali, nas koji smo igrali i izvojevali pobede u prethodnom periodu. Komentariše se suđenje, neke situacije i želim da postavim pitanje ljudima iz struke u celoj našoj ligi: da li postoji neka situacija, meč u kome je neki od klubova bio oštećen protiv Partizana?! Da je nešto bilo neregularno, da li je neko zakinut i da li smo neki meč dobili na nepošten način? Neka mi odgovore ljudi iz struke, ne želim da pričam sa ljudima na funkcijama. Da li možda neki gol nije bio regularan, da li je dosuđen penal koji nije postojao?! Isto sam pričao i tokom prošle sezone kada je Partizan bio u minusu osam bodova. Nisam komentarisao, jer sam smatrao da stvari idu u dobrom pravcu“ kaže Aleksandar Stanojević za Telegraf. 

On je potpom uzvratio na napade iz Crvene zvezde.

„Da li smo komentarisali VAR i prekršaj nad Igorom Vujačićem u derbiju, pre gola rivala?! Nismo komentarisali, niti se oglašavali. Jesmo li se oglasili kada je Crvena zvezda imala VAR odluku i nedosuđen penal u 90. minutu protiv Napretka na svom stadionu?! Nismo! Zašto? Zato što smatramo da je takmičenje regularno i da sve ide u dobrom smeru i ne vidim zašto sada njima to ne odgovara, zašto im smeta VAR. Zar žele da se vrate u situacije kada su im penali svirani van 16 metara, kada su u pet godina izgubili pet mečeva?! Da li je to normalno i moguće? Koja je to demonstracija sile, počinje li to opet da radi Zvezdina mašinerija?! Hoće opet da pokazuju mišiće i moć, kakve su to izjave sa njihove strane da će sve uraditi na terenu i van terena? Je li to normalno da jedan klub saopšti da će sve uraditi van terena da se rezultat napravi?! To nije normalno, to je zastrašivanje“, rekao je između ostalog i Aleksandar Stanojević. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR