Glas Javnosti

STANOJEVIĆ PRED PROLETER: Igrači imaju jedan cilj ispred sebe i idu sami ka tom cilju!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da igračima nije potreban motivacioni govor pred meč protiv Proletera.

"Svakog dana radimo, pričamo o tom takmičarskom duhu, menjamo dosta igrača, jer želimo da svi osećaju da su deo grupe. Teško da bi to izdržalo 12-13 igrača. Taj pritisak da moramo svaki put da budemo na maksimumu je izuzetno težak", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu. 

"Na dobrom smo putu, prezadovoljan sam momcima, kako oni to prihvataju, kako su fokusirani. Imaju jedan cilj ispred sebe i oni idu sami ka tom cilju", dodao je on.

Fudbaleri Partizana, posle remija u Gentu, sutra dočekuju ekipu Proletera u utakmici 16. kola Super lige Srbije.

Partizan je lider šampionata sa 43 boda, dok je Proleter deseti sa 17 osvojenih bodova. Biće to poslednji meč pred reprezentativnu pauzu, pa je novinare zanimalo da li Stanojević sprema neki poseban motivacioni govor.

"Oni su maksimalno fokusirani i znaju šta nam znači svaka utakmica. Ubedjen sam da će izaći maksimalno motivisani i da neće trebati nikakav motivacioni govor", rekao je Stanojević.

Partizan ima skor 11:0 sa Proleterom, ali je Stanojević podsetio da je poslednji meč protiv tog kluba u Humskoj bio težak.

"Nisam znao taj podatak... Ja sam uvek oprezan, jer ne može uvek da ide na taj način. Svaka utakmica je posebna. Prošli put smo ovde teško pobedili, ta utakmica je mogla da ode u drugom pravcu", rekao je Stanojević.

Trener Partizana će tek posle današnjeg treninga odlučiti koji tim će izvesti protiv Proletera, ali je naveo da sigurno ne može da računa na Zdjelara i Šćekića.

Utakmica Partizan - Proleter igra se sutra od 20.15 na stadionu u Humskoj.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR