Glas Javnosti

SPREMA SE JOŠ LUĐI TRANSFER OD RONALDOVOG? Mesijev dres već u prodaji, opet će igrati protiv Kristijana! (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nema dileme da su Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi obeležili poslednje dve decenije u fudbalu.

Njihovo rivalstvo je jedno od najvećih u istoriji sporta uopšte. Dugo godina su u Španiji bili direktni rivali, a prema pojedinim izvorima to bi moglo da se ponovi i daleko van Evrope - u Saudijskoj Arabiji.

Ronaldo je nedavno potpisao najveći ugovor u istoriji fudbala, za dve sezone u Al Nasriju će primiti 200 miliona evra. No, njegov rekord bi već za koji mesec mogao da bude oboren. Večiti rival Al Nasrija, ekipa Al Hilala u svojim zvaničnim prodavnicama je počela da prodaje dres sa Mesijevim imenom i brojem 10!

Al Hilal nema ama baš nikakav problem sa novcem, pošto ga podržava vlada Saudijske Arabije, pa praktično mogu da plate Mesija koliko god ovaj bude tražio.



Kada se pročulo da će Ronaldo potpisati za Al Nasr saudijska vlada je obećala da će podržati Al Hilal u nameri da dovede Mesija. Tu vest su plasirali neki od poznatih novinara. Mesiju ugovor sa PSŽ-om ističe na kraju sezone. Od danas može praktično da potpiše za klub koji želi. Proteklih sedmica se spominjalo da je čarobnjak iz Rosarija već dogovorio produženje sa PSŽ-om, ali zvanične potvrde još uvek nema što otvara nadu Al Hilalu da ga može dovesti u svoje redove.

No, i da se ne desi ovaj transfer, Mesi i Ronaldo bi uskoro mogli da zaigraju jedan protiv drugog. Pari Sen Žermen je 19. januara igrati protiv ekipe koju će činiti igrači večitih rivala Al Nadra i Al Hilala.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR