Glas Javnosti

MESIJEVA ISTORIJSKA SLIKA OBORILA REKORD SA 73 MILIONA LAJKOVA NA INSTAGRAMU: Autor nema nalog na društvenoj mreži

Fudbal
Autor: Glas javnosti/Kurir

Lionel Mesi je ušao u istoriju fudbala sa bezbroj oborenih rekorda, ali je jedan poseban postavio po osvajanju titule svetskog šampiona u Kataru.

Fotografija na kojoj drži Zlatnu boginju postala je fotografija sa najviše lajkova u istoriji. Do ovog trenutka čak 72,7 miliona ljudi je označilo sa "sviđa mi se" pomenutu fotografiju.

I dok najveće zasluge, naravno, idu na račun Mesija, treba pomenuti i autora fotografije. U pitanju je Šon Boteril.

"Umalo sam ostao zarobljen, ali samo sam ostao zarobljen na pravom mestu. Mislim da ako je većina nas fotografa iskrena, uvek treba malo sreće, a ja sam je imao u nedelju uveče", rekao je Boteril.

Zanimljivo je da Boteril ni nema Instagram nalog. Dodao je da nije video fotografiju na profilu Mesija, sve dok mu to drugi nisu rekli. A onda je rekao i da smatra da je bilo i boljih slika u istorijskom trenutku, ali da je srećan što je Mesi odabrao baš njegovu.



Mesijev naslov uz njegovu rekordnu objavu prevodi se kao: "Šampion sveta!!!!! Sanjao sam to toliko puta, toliko sam to želeo da još uvek nisam pao, ne mogu da verujem.

Hvala puno mojoj porodici, svima onima koji me podržavaju i svima koji su verovali u nas. Još jednom smo pokazali da smo Argentinci, da kada se borimo zajedno i kada smo složni, sposobni smo da ostvarimo ono što smo zacrtali".

 



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR