Glas Javnosti

SAD I ZVANIČNO: Ibra se ponovo vratio u Milan!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Doduše ne kao trener, kao što je italijanska štampa najavljivala, već kao "desna ruka" prvog čoveka kluba Gerija Kardinalea.

Nekadašnji fudbaler i jedan od najboljih napadača u istoriji, Zlatan Ibrahimović, odlučio je da se vrati u Milan po treći put u svojoj karijeri!

Ovoga puta, Ibrahimović se ne vraća kao fudbaler, već kao deo stručnog štaba ovog kluba, jer će raditi kao savetnik u Upravnom odboru kluba.


- Moja ljubav prema Rosonerima nikad neće prestati. Prilika da budem deo budućnosti na smislen način je nešto o čemu sam mogao samo da sanjam. Zahvalan sam Džeriju Kardinaleu što me je pozvao da se vratim. Dugo sam razmišljao o prvim koracima svoje karijere posle fudbala, i nisam mogao biti uzbuđeniji što ću započeti ovo putovanje kao član RedBirda i Milana. Za mene i moju porodicu ovo je zaista povratak kući - emotivan je bio Ibra.


Inače, on bi trebalo da pomogne klubu ponovo, te da kao savetnik doprinese boljitku rezultata, koji su u značajnom padu u poslednje vreme


A, povodom njegovog dolaska se oglasio i sam Milan.

- Blisko sarađujući sa vlasnicima i menadžmentom Milana, Ibra će igrati aktivnu ulogu u sportskim i poslovnim operacijama kluba, doprinoseći jačanju pobedničke kulture. Njegov odgovornost će obuhvatiti razvoj igrača i promovisanje globalnog brenda i poslovnih interesa Milana, kao i podršku specijalnim projektima od strateškog značaja, uključujući i novi stadion -  pojasnili su Rosoneri.


Glas javnosti/T02S 


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR