Glas Javnosti

Mbapeova majka traži svojih 30 odsto

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kad god je prelazni rok u Evropi, zimski ili letnji, majka Kilijana Mbapea čak i zaseni sina u svetskim medijima. Ponovo je gospođa Fajza Lamari u žiži, pogađate - ponovo zbog sada već izvesnog transfera njenog sina na leto. Ali majka traži svoj deo!

Poznato je da Fajza Lamari zastupa svog sina Kilijana Mbapea i u fudbalskim krugovima je na glasu kao tvrda pregovaračica. A takva je izgleda i u razgovoru sa svojim sinom - bez milosti. 

"Rekla sam mu da mora dati barem 30 odsto svoje plate, da neću pristati na ništa manje od toga ili ću se ja penzionisati i otići na Maldive ili negde gde ću prestati da radim za njega - ispričala je Lamari prilikom predstavljanja projekta "Inspirisan Kilijan Mbapeom". 

"Na početku sam mu rekla da mora da mi daje 50 odsto primanja, ali smo razgovarali i došli do 30 odsto", dodala je ona.


Mbape i njegova majka pomenutim projektom žele da omoguće mladim talentima ugodan i normalan život, bez odricanja, a upravo je francuski fudbaler pre nekoliko dana istaknuo koliko mu nedostaje taj normalan život. 

"Platio bih veliki novac da mogu da odem u pekaru i kupim hleb ili da radim slične stvari koje rade normalni ljudi. Izgubio sam spontanost", izjavio je Mbape.

Kilijan Mbape na leto će napustiti PSŽ i verovatno pojačati Real Madrid. Željeni transfer, kako sada stvari stoje, ne mogu da pokvare ni bogatiji ugovori u Saudijskoj Arabiji. 


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR