Glas Javnosti

Mbape prelazi u kraljevski klub?

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kraj sapunice

Simbolično, Mbape je prethodno postao "kralj Kupa Francuske" jer je sa 30 golova postao najbolji strelac u istoriji tog takmičenja.


Kilijan Mbape, fudbalski reprezentativac Francuske, ponovo je u centru pažnje, a čini se da bi, bar prema pisanju francuskih medija, konačno mogao da postane član Real Madrida.

Kako je postalo uobičajeno, s prvim danima prelaznog roka počinju da se šuška o prelasku Francuza u Madrid.
 


Međutim, čini se da je priča sada mnogo jača od ranijih.

Santi Auane i Sebastijan Deni, novinari "Fut Merkata", najavili su da će Mbape iznenada postati član Real Madrida. Francuskoj zvezdi ističe ugovor sa PSŽ-om i on je navodno već dogovorio transfer u Španiju.

Ako Mbape zaista potpiše za Real Madrid, to bi bio najveći transfer u poslednjih nekoliko godina i svakako kraj jedne od najvećih fudbalskih sapunica svih vremena.


Simbolično, Mbape je prethodno postao "kralj Kupa Francuske" jer je sa 30 golova postao najbolji strelac u istoriji tog takmičenja. Nakon što je postao „kralj Kupa Francuske“, Mbape bi mogao da postane i „kralj“, član Real Madrida.

Mbape je u PSŽ stigao 2017. godine za 180 miliona evra. Odigrao je 284 utakmice i postigao 237 golova uz 100 asistencija. Osvojio je Svetsko prvenstvo 2018. i sve što je mogao u Francuskoj. Čini se da je konačno došlo vreme za sledeće izazove.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti


Glas javnosti/U01H 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR